Tillbyggnad

 

S-A-M, Snickeri Akuten i Malmö – Vi specialister på renovering och bygg i Malmö & och hela Skåne med över åtta års erfarenhet och en välutbildad personal som kan lösa ditt problem på plats. Vi är kvar hos dig tills du är nöjd! Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag med våra tjänster och har genom åren byggt upp ett bra samarbete med många kunder som återkommande anlitar oss!

 

Renovering

Renovering: Vill du ha kvar ditt gamla men vill ha fräschare?

Med jämna mellanrum krävs det att man fräschar upp sitt hus eller lägenhet. Det kan gälla en hel husrenovering, badrumsrenovering eller en köksrenovering. Det är då det krävs lite extra av byggaren. Material skall anpassas, förslag om lösningar skall ges osv. Då är det skönt att anlita kompetenta hantverkare.

 

 

Målning och tapetsering

 

Målning och tapetsering: Kräver ögonmått och se nyansskillnader

 

Hur många tänker på att göra en kemisk analys av befintlig målning för att se om de nya materialen kan förenas med de gamla? Det gör vi på Snickeri Akuten i Malmö. Vi tycker det är viktigt att vårt arbete består. Vi tycker dessutom att det är viktigt att det blir estetiskt tilltalande. Det har vi designers till.

Hantverkare

Med jämna mellanrum krävs det att man fräschar upp sitt hus eller lägenhet. Det kan gälla en hel husrenovering, badrumsrenovering eller en köksrenovering.

Att renovera sitt hus eller lägenhet är ett effektivt sätt att höja värdet på bostaden men framför allt ökar man sitt eget välbefinnande. En bra start är att fundera över vilka moment man ska göra själv och vilka man ska lägga på hantverkarföretag. Jobb som har med el och rörmokeri att göra ska man definitivt överlåta till kunniga företag. Tänk också på att omfattande renovering av hus är oerhört tidskrävande så det gäller att inte ha ett för tight schema för när projektet ska vara färdigt. Jobb inom den här kategorin sträcker sig till allt från byte av isolering till totalrenovering av hela huset. Att våra hantverkare har en bred utbildning och kompetens är inte en tillfällighet. Har man behov av t.ex. snickare eller pappläggare är det naturligtvis att föredra om de har kunskap även inom andra hantverk.

 

Vi utför allt inom byggnation.

Några av våra specialområden är:

 

 • Renovering
 • Hantverkare
 • Ombyggnad
 • Målning & tapetsering
 • Köksrenoveringar
 • Bredspackling & gipsmontering
 • Golvläggning
 • Fönster
 • Dörr
 • Takläggning
 • Tillbyggnad
 • Nybyggnad

   

Ombyggnad

Vi utför ombyggnad och tillbyggnad enligt konstruktionsritningar från arkitekt. En ombyggnad kan innefatta många olika delar. Gamla rum som ska rivas och byggas om med ny isolering, golvvärme och målning eller nya innerväggar som ska sättas upp alternativt tas bort. Vanliga uppdrag inom ombyggnad är målning, ingjutning av golvvärmesystem inkl. golvläggning och tillbyggnader.

 

Tack vare vår långa erfarenhet kan vi ge dig råd vid din ombyggnad och hjälpa till så att stil, form och färg fungerar bra ihop.

 

Att bygga om öppnar ofta möjligheter att förbättra sitt hus eller radhus för att spara pengar. Man kan t.ex. kontrollera isolering och täta till vid behov för att kunna sänka värmekostnaderna.

ROT - avdrag

 

Från och med måndagen den 8 december 2008 återinförs ROT-avdraget. Villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 50 % på belopp upp till maximalt 100 000 kronor när man anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad. Avdraget gäller enbart arbetskostnaden, inte material, och självklart ska företaget som anlitas ha en F-skattsedel.

 

För mer information klicka här!

Om oss

S-A-M, Snickeri Akuten i Malmö – Vi specialister på renovering och bygg i Malmö & och hela Skåne med över åtta års erfarenhet och en välutbildad personal som kan lösa ditt problem på plats. Vi är kvar hos dig tills du är nöjd! Vi vänder oss både till privatpersoner och till företag med våra tjänster och har genom åren byggt upp ett bra samarbete med många kunder som återkommande anlitar oss!

 

 

For mer info eller uppdrag

kontakta Baki tel: 073-769 44 01

info@snickeriakuten.se

 

WARNING: All rights reserved.

© S-A-M, Snickeri Akuten i Malmö 2012, info@snickeriakuten.se

 

this page created by Zaza Publishing 2012 webmaster: zaza@snickeriakuten.se